مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته جهیزیه

با سلام
بنده درخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته ارایه کردم.باتوجه به اینکه تا زمان دادگاه در منزل حضور دارم و مراقب وسایل هستم، چنانچه هزینه تامین خواسته را واریز ننمایم آیا در دادگاه مشکلی دارم؟
دادگاه 22 تیرماه تعیین شده است.
سیاهه جهیزیه با امضا داماد و خانواده خودم در اختیار دارم.

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورت عدم پرداخت هزینه کارشناسی ؛ موضوع کارشناسی انجام نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خسارت احتمالی واریز نشود فقط تامین خواسته منتفی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل انجام نخواهد شد و رد میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید جهیزیه خود را طیق لیست سیاهه جهیزیه در زمان عقد تحویل بگیرید و صورت جلسه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به پرداخت خسارت احتمالی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برای صدور قرار تأمین بایستی هزینه آن را پرداخت نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سلام منظور شما از هزینه تامین خواسته چیه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین خواسته منتفی می گردد