مشاوره حقوقی رایگان - ریموت پارکینگ

با سلام ساختمان ما دارای 11 واحد مسکونی است، که فقط 9 واحد دارای پارکینگ هستند، آیا آن دو واحد که پارکینگ ندارند هم باید هزینه ریموت را پرداخت کنند یا خیر؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

پارکینگ جز قسمتهای مشاع ساختمان مباشد و به عهده ی تمامی مالکان ولی چنانچه 2واحد از پارکینگ استفاده نمیکنند توافق به عدم پرداخت به انصاف نزدیک تر است...