مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه ریموت دار کردن درب پارکینگ

با سلام
من در ساختمانی 8 واحده که 4 واحد پارکینگ دارند سکونت میکنم.
قصد ریموت دار کردن درب پارکینگ را داریم.
2 واحد که فاقد پارکینگ میباشند موتور داخل پارکینگ میگذارند.
سوالم این است که آیا باید آن دو واحد یک سهم هزینه کامل را پرداخت کنند؟
صحبتی شده مبنی بر اینکه هر کدام از آن دو واحد نصف یک سهم را پرداخت کنند.
کدام روش درستتر میباشد؟

با تشکر

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام
چون در ورودی و مکان پارکینگ جز مشاعات هست مال همه است و همه باید مشارکت کنند. لذا شما توافق کنید بد نیست