مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیر ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده در یک آپارتمان 10واحدی ساکن هستم و از 3سال پیش به صورت شفاهی قرار شد کارهای مربوط به هزینه های ساختمان رو من انجام بدم و کم کم همه کارهای ساختمان افتاد به گردن من و الان یک جوری شده که همه اهالی ساختمان من رو به عنوان مدیر ساختمان میشناسند، بنده نه جایی رو امضا کردم و نه تعهدی دادم ولی با این وجود پیگیر همه کارهای ساختمان بودم و هستم، از جمله بیمه ها و استاندارد آسانسور که چندبار مطرح شده ولی هیچ کدوم از ساکنین حاضر به همکاری و اعلام رضایت یا مخالفت و در نتیجه پرداخت هزینه مربوط به گرفتن استاندارد آسانسور و بیمه های ساختمان نیستند.
آیا در صورت پیش آمدن اتفاق خاصی در ساختمان اعم از آسانسور و بیمه مسئولیت و آتش سوزی، مسئولیت این اتفاق متوجه من هست یا نه؟ و اگر من مسئولیتی دارم، چه کار کنم که با توجه به عدم همکاری همسایه ها، برای من مشکلی پیش نیاد؟ آیا میتونم از همه همسایه ها امضا بگیرم که من مسئول اتفاقات نیستم؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..بله شما میتونید کتبا قراردادی بنویسید وشرط عدم مسئولیت کنید