مشاوره حقوقی رایگان - اسانسور در آپارتمان

آپارتمان حدودا بیست ساله دارم که اسانسور آن از طبقه اول به بالا نصب شده است.
2 سالی است که شرکت های بیمه آن را منوط به اخذ استاندارد می کنند. طبق قوانین جدید استاندارد به آن تعلق نمی گیرد. و قانون را به ماسبق تعمیم دادند. من سوالات زیر را دارم.
1- اگر از همه یا بخشی از مالکان صورتجلسه بگیرم که مسئولیت عواقب بیمه اسانسور با نماینده نیست. ایا از لحاظ قانونی مسئولیت از گردن نماینده ساقط هست یا خیر

2- من 7 سال قبل از فروشنده به عنوان ساختمان آسانسور دار خریدم از فروشنده می تونم شکایت کنم.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما اگر مالک هستید باید نسبت به استاندارد سازی اقدام کنید و این امر مسئولیت شمارا ساقط نمیکند. اگر در آن زمان این استانداردها بایستی وجود داشته باشد و نبوده است، می توانید مطالبه کنید