مشاوره حقوقی رایگان - آیا قرارداد اجاره ام خودکار تمدید میشود؟

با سلام مستاجرم تاریخ قراردادم برج 6 سال جاری تموم شد مالک شفاهی بهم گفت بمونم و مشتری میاره خونه رو بفروشه من هم در رو باز کنم حالا بعد چهار ماه تو زمستون بهم میگه تخلیه کن و رفته از دستم شکایت کرده تا دستور تخلیه بگیره حالا من میخوام در جلسه رسیدگی اعلام کنم به علت شرایط کرونایی درخواست تمدید قرارداد رو دارم اجاره ها رو سر وقت دادم با افزایش اجاره هم مشکلی ندارم آیا قبول میکنند؟

پاسخ ها :

تخلیه مستاجر در صورت تمدید شفاهی اجاره تمدید قرارداد اجاره در کرونا تخلیه مستاجر در کرونا موجر مستاجر اجاره کرونا