مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اینستاگرام

سلام خسته نباشید
من چند وقته یک اکانت فیک باز کردم و با اون یکی از آشنایان را فالو میکنم
ولی هیچ مزاحمتی ایجاد نمیکنم نه پیام میفرستم نه از عکسهاش استفاده میکنم نه توهین هیچی نمیکنم
فقط استوری هاشو لایو هاشو میبینم و چیزی هم نمیگم ایا اگه اون طرف شک کنه بهم میتونه از من شکایت کنه و ببینه اون اکانت کی هست؟؟ خواهشا پاسخ دهید

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
از آنجا که اقداماتی که بیان نموده اید از از مصادیق مزاحمت محسوب نمی شود امکان انتصاب جرم کیفری مزاحمت یا عناوین کیفری مشابه برای شما امکان پذیر نمی باشد علاوه بر آن با توجه به اینکه جرمی واقع نگردیده است امکان استعلام از طریق پلیس فتا نیز که �زمه آن به وقوع جرم کیفری می‌باشد منتفی است