مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

باسلام
بنده با یه خانم متاهل در ارتباط بودم که هنوز ادامه داره، اون خانم یکسال و نیم هست زندگیش با شوهرش خیلی به هم ریخته و چندبار ازش خواسته که طلاقش بده ولی اون گفته که این کار و نمیکنه، ولی حالا بهش گفته به شرطی طلاقت میدم که پرینت خطت و بگیرم اگه مشکلی نداشت طلاقت میدم، اون خانم شمارش به اسم داییش هست، آیا امکان گرفتن این پرینت هست؟
کاری میشه کرد که این کار و نتونه انجام بده؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر ثابت شود سیم کارت تحت تصرف خانم بوده امکان اخذ استعلام وجود دارد منتها صرف استعلام از خط مثبت رابطه نامشروع نمیباشد سایر دلایل نیز لازم است