مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب منزل

با سلام
آیا همسر دوم می‌تواند بخاطر ارتباط همسرش با زن اول که ازش فرزندی دارد مرد را به خانه راه ندهد و با هماهنگی برادرش تمام مغزی ها رو عوض بکنه
و تقاضای طلاق بدهد
آیا من می‌توانم پرینت مکالمات همسرم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان چنین حقی ندارد و شما میتوانید بابت ممانعت از حق از او و برادرش شکایت کنید زوجه برای درخواست طلاق باید ادله محکمه پسند ارایه دهد و شما فقط با دستور قضایی میتوانید پرینت مکالمات همسر خود را دریافت کتید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر، توسط پلیس110 صورتجلسه شودو با شهادت شهود دعوای ممانعت از حق مطرح شود .پرینت مکالمات با دستور مقام قضایی امکان دارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید بابت ممانعت از حق از او و برادرش شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نمی توانند
با تماس پلیس 10 صورتجلسه نماید و طرح شکایت مناسب اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زوجه نمیتواند زوج را به منزل راه ندهد مگر مالک خانه ، زوجه باشد یا قرارداد اجاره به نام زوجه تنظیم شده باشد
که در این صورت ، زوج مکلف است خانه مستقل به تمام وسائل تهیه نماید و سپس دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مالک منزل باشد می تواند چنین کاری انجام دهد در غیر این صورت شکایت ممانعت مطرح نمایید
اگر خط بنام همسر باشد نمی توانید اقدامی نمایید ضمن آنکه جزئیات پرینت صرف با دستور قضایی امکان پذیر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اگر منزل شما باشد این حق را ندارد. می توانید علیه ایشان شکایت ممانعت از حق کنید. بحث طلاق موضوع دیگریست که نیازمند دلیل است.
پرینت و لیست تماس‌های ورودی و خروجی را در صورت شکایت رابطه نامشروع می توانید بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر مستلزم بررسی دقیق موضوع است ولی مقدما زوجه موظف به تمکین است و حق ممانعت از ورود همسر را ندارد...گرفتن پرینت مستلزم دستور قضائی است و باید با مدرک و دلیل بسیار موجه و قانونی باشد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، اگر مالک منزل باشد می تواند چنین کاری انجام دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

خیر نمی تواند .
پرینت مکالمات به صرف تقاضا امکان پذیر نیسا

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیران می‌تواند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه همسر دوم شما از وجود همسر اول شما و روابطتان اگاه میباشد و از همسر اول جدا نشده اید چنین حقی ندارندو ملزم ب تمکین هستند. و میتوانید عدم ورودتان ب منزل را توسط پلیس 110 صورتجلسه کنیدو از ایشان و برادرشان شکایت نمایید. ضمنا در صورتی ک خط ب نام همسرتان است باید با ارایه دلیل و مدرک ب مقام قضایی اقدام کنید. در صورتیک مقام قضایی لازم بداند دستور بر پرینت را صادرخواهد کرد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام زوجه نمی‌تواند ،زوج رابه منزل راه ندهد در صورتی که مالک خانه زوجه باشدزوج مکلف است منزل مستقل با تمام وسایل برای زوجه فراهم نموده سپس دادخواست الزام به تمکین را مطرح نماید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

با سلام ...مالکیت خانه به اسم کی هست؟

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر مالک خانه زوج باشد، خیر.
اتهام ممانعت از حق شکایت برادر و همسر.
الزام ب تمکین همسر.
پرینت مکالمات ب این راحتی نمیدن

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

خیر .‌بهتر است قانونی عمل کنید.
پیرینت مکالمات صرفا به خود صاحب خط داده می شود.

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
اولا نمیتواند.
ثانیا این عمل جرم بوده و قابل مجازات میباشد.
ثالثا برای دریافت مکالمات نیاز به دستور مقامات قضایی میباشد.

یک وکیل

در صورت مالک بودن میتواند وگرنه خیر

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

درود
خیر چنین امکانی برای همسرتان وجود ندارد و شما می توانید با عنوان ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید