مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر

سلام من آقا هستم 40ساله و مجرد. من خیلی ساله که بیماری اعصاب و روان دارم. و در چندین بیمارستان روانپزشکی بستری شدم. پدرم کارمند بانک بود و فوت شده. مستمری پدرم رو مادرم دریافت میکنه. میخاستم بدونم آیا مستمری مادرم به من هم مستمری تعلق میگیره لطفا راهنماییم نمایید. باتشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام جهت تعلق مستمری موارد حجر شما میبایست اثبت و مستقیما تحت تکفل پدر قرار بگیرید تا پس از مادر مستمری ایشان را دریافت کنید.