مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوان یک بالکن مسقف را پنجره کشویی زد تا بشود به عنوان گلخانه استفاده کرد؟

من در ساختمانی زندگی میکنم که دارای بالکن مسقف هست. من برای استفاده از بالکن به عنوان گلخانه تصمیم به زدن پنجره کشویی کردم تا از سرما و گرما محفوظ باشد. ایا این موضوع مشکلی در گرفتن پایان کار ساختمان ایجاد میکند؟ دوم اینکه ایا مدیر ساختمان میتونه شکایت کنه و مشکل قانونی برای من ایجاد کنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از نظر قانونی ممنوع است باید رضایت همسایه هارا جلب کنید و پایان کار هم نمیدن مگر تخریب کنید