مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری موبایل

با سلام
یکی از موبایل فروشان تهران یه سال پیش یه گوشی آیفون 8 پلاس ریپک رو به قیمت اورجینال به من فروختن و بعد من هم جای مغازه رو عوض کردن و جای دیگه مشغول به کار شدن ولی متاسفانه نمیتونم پیداش کنم. به نظرتون چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به رسید پرداختی اسم و فامیل طرف حساب پول پرداختی را پیدا کرده و از وی شکایت کلاهبرداری نمایید