مشاوره حقوقی رایگان - گرانفروشی و تقلب

باسلام ببخشید من یه هفته ای میشه از پاساژ ....... تهران یه گوشی a52فایوجی خریدم که آوردم قزوین بعد 4روز متوجه شدم که فورجی هست در حالی که قیمت فورجی پایینتر از فایوجی هست از من قیمت فایوجی گرفته اند در فاکتور هم قید نکرده اند که فورجیه یا فایوجی هیچی نوشته نشده چطوری و کجا باید شکایت کنم خواهش میکنم کمکم کن ممنون!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق صنف مربوطه بدوا اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما به اتحادیه مراجعه نمایید و درخواست استرداد مبلغ اضافی را نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید و درخواست استرداد مبلغ اضافی راتقاضانمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید هم از طریق اتحادیه و هم از طریق سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری نمایید