مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث

باسلام ،، پدرم چند ماهه فوت کرده اما بیست و چند سال پیش خانه رو طبق قولنامه به مادرم در ازای دریافت مبلغ پول فروخته است و در قولنامه هم صراحتا به فروش ملک اشاره شده است،،متاسفانه برادر بزرگم ادعای ارث‌ میکند اما بقیه میگوییم تا مادرمان زنده است خانه فروخته نشود، با توجه به فروش خانه از طرف پدرم به مادرم،،ایا برادرم میتوانند ادعای ارث پدری کند یا خانه متعلق به مادرمان است؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که پدر شما در زمان حیات خود ملک را به مادر شما منتقل کرده مادر شما مالک است منتها در صورتیکه سند رسمی تنظیم نشده مادر شما در مراجع حقوقی مالکیت خود را اثبات نماید