مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از پرداخت مبلغي كه بابت رهن خانه پرداخت شده

مبلغ٢٥ مليون تومان بابت رهن يك واحد مسكوني پرداخت كردم كه الان زمان قرارداد چندماه تمام شده صاحب ملك گفتن ندارن پول مارو پس بدن بانك هم بابت طلب خود همين ملكي كه ما ساكنش هستيم را براي مزایده گذاشتن الان تكليف طلب ٢٥میليون ما اين وسط چي ميشه؟

پاسخ ها :

سارا وثوقي ملائي

سرکار خانم سارا وثوقي ملائي:

با سلام.دادخواست مطالبه مبلغ 25000000 تومان بابت ودیعه ملک مورد اجاره به انضمام کلیه هزینه های دادرسی و خسارات قانونی به علاوه تامین خواسته از اموال بلامعارض خوانده به دادگاه خقوقی محل وقوع ملک ارایه میدهید.
موفق باشید.