مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحبخانه

آپارتمانی را رهن کامل کرده ایم که خرج زیادی داشت . تقریبا همه لوازم خراب بود . پکیج ، کولر ، کابینتها که طبقه بندی نداشت ، سیم کشی برق که نصف خانه قطع بود ، قفل درب ورودی خانه که خراب بود و بعد از سه روز اصلا درب خانه بسته نمیشد ، و از همه مهمتر ، چاه فاضلاب بود که کاملا مسدوده و هنوز هم همینطوره . و ما تولت فرنگی در حمام نصب کردیم و از آن استفاده میکنیم .تمام این ایرادها را با هزینه خودمان رفع کردیم .مالک حتی یک ریال از خرجهای ما را برنگردانده و اصلا پول نمیدهد . و آخرین مشکلی که برایمان ایجاد کرده اینکه ، واحد طبقه بالای ما را فروخته ،گویا انباری واحد آنها را به ما داده ، و آنها الآن میگویند ، باید انباری ما را بدهید . ما خودمان لوازم داریم . هر چه میگوییم ، اینجا فعلا برای ماست ، نمی فهمند . صاحبخانه هم بهشون گفته خودتون ازشون بگیرید .
ما تا امروز که 9 ماه از آمدنمون به این آپارتمان میگذره ، بی صدا از دردسرها گذشتیم اما حالا که میگویند ، باید انباری را تخلیه کنیم دیگه صبرمان سر آمده . میخواهم بدانم برای شکایت از صاحبخانه به کجا باید مراجعه کنم ؟ و برای عنوان صورتجلسه دادخواستم چه باید بنویسم ؟
مدارک و فاکتور تمام هزینه هامون هم موجوده به علاوه شاهد .
از توجه و وقت گرانبهاتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد دادخواست مطالبه وجه را در صورتي كه كمتر از ٢٠ ميليون است را به شوراي حل اختلاف و در صورتي كه بالاي ان مبلغ است را به دادگاه تقديم نماييد و هزينه تعميرات بر عهده موجر ميباشد

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.برا اخذ هزینه ها فاکتور ارائه اظهارنامه ارسال سپس مطالبه گردد.برا انباری به قرارداد اجاره رجوع سپس ابتدااظهارنامه سپس دعوی مزاحمت طرح گردد

یک وکیل

با سلام
تا زمانی که قرارداد اجاره تمام نشده کسی نمیتواند اجبار به تخلیه نماید و اگر مزاحمتی ایجاد کنند شکایت کیفری از شخص مزاحم انجام شود‌.
ضمنا انجام تعمیرات کلی بر عهده موجر است و مستاجر نمیتواند بدون اذن موجر اقدام به تعمیر کند و اگر چنین کند نمی تواند مطالبه وجه آن را کند بهتر است با موجر به توافق برسید.

یک مشاور

هزینه تعمیرات اساسی ملک به عهده ی موجر است و اگر مستاجر بدون اذن صریح یا ضمنی موجر اقدام به تعمیر کند حق درخواست و مطالبه وجه ندارد . برای انباری هم اگر در قرارداد اجاره تصریح شده که در اختیار مستاجر باشد قابل پیگیری تحت عنوان مزاحمت است؟