مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط موجر

سلام من مستاجر هستم امسال مالک مبلغی اضافه کرد ولی ما گفتیم نمیتوانیم وتخلیه میکنیم حال که ما منزلی پیدا کردیم میگوید پول ندارم به شما بدم چه کنیم با این وصف که مالک جدید میگوید هر روزی که بگذرد مبلغ دو میلیون اجاره باید بدهید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست 1 اظهارنامه برای مالک ارسال کنید و سپس و ملک را تخلیه کرده و مبلغ قت الحسنه ورق خسارات خود را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
توافق کنید
یا تخلیه کنید و تامین دلیل نموده و کلید به شورای حل اختلاف تحویل گردد