مشاوره حقوقی رایگان - سه سال و اندی از زدن سند خانه گذشته

سلام سال 95 یه واحد آپارتمان در منطقه نظام آباد از سازنده خریداری کردم و در تاریخ 96.5 تاریخ سند بوده که سازنده در دفترخانه حضور پیدا نکرد و در حال حاضر عدم حضور دارم و تا حالا هنوز سازنده را ندیدن و جوابگو نیست و پایان کار نگرفته و کارهایی که تا الان انجام شده توسط مالکین انجام شده . راه حل چیست . ممنون

پاسخ ها :

عدم انتقال سند توسط سازنده انتقال سند ملک سند ملک معامله ملک