مشاوره حقوقی رایگان - عدم سند زدن آپارتمان

سلام.یک واحد آپارتمان 6 سال پیش از سازنده که صاحب ملک بوده خرید کردم که تو این مدت به بهانه های مختلف از سند زدن خوداری میکند و قول امروز فردا میده.الان مجبور به فروش شدم چطوری باید مبایعه نامه تنظیم بشه که بنده بعدا دچار مشکل نشوم؟البته با پرس و جوی های که کردم از شهرداری واداره ثبت،به اداره ثبت درخواست تفکیک سند داده چهار ماه قبل و در شهرداری برای پایان کار در مرحله گزارش بازدید هست و دو ماه پیش از اداره ثبت و نظام مهندسی برای عرصه و عیان به ساختمان آمدن.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق قرارداد فی مابین دادخواست الزام به تنظیم دهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با قولنامه انتقال دهید البته بهتر است بعد از سند بفروشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست یک قرارداد خوب تنظیم نمایید و تمام شرایط را در آن لحاظ بکنید و خریدار نیز قبول نماید که دچار مشکل نگردید