مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده از دادگاه بروجن به اصفهان

باعرض سلام و تشکر از مسئولین این برنامه و وکلای عزیز که این امکانو فراهم کردین.
بنده 6سال پیش بخاطره تصادف در جاده اصفهان لردگان به دادگاه بروجن رفتیم که گفتن برم ثبت ثنا این کارو کردم اما متأسفانه ادرسی که ثبت شده تعلق به من نداره و نمیدونم واقعان چطوری یک ادرس از بروجن برای من ثبت شده و بجز اون ان زمان یک سیم کارت ایرانسل فعال داشتم که بعد از 2سال از اون دادگاه غیره فعالش کردم و یک خط همراه اول را فعال کردم. بخاطره (بی اطلاعی از اهمیت ثبت ثنا ) نرفتم اصلاح کنم .
امسال شکایتی از بنده شده که مورد شکایت اصفهانه، طرف شکایتم اصفهانه، خودم قراردادهای 24 سال مستاجری در اصفهان را دارم (از بعد سربازی و ازدواجم) یعنی اصلان بروجن نبودم.
حالا حکم غیابی برایم امده که محکوم به پرداخت خسارت شدم. بنده اعتراض به نظره کارشناس و واخواهی و دلیل بی اطلاعی از شکایت و روند دادگاه از طریق دفتر قضایی انجام دادم چون دیگر فرصتی نداشتم.
حالا سوالم از شما عزیزان دقیقا اینه که چه راهی هست پرونده را به دادگاه محل زندگیم (اصفهان) بیارم توی این شرایط سخت بیکاری مستاجری واقعا چرا باید دادگاه بروجن. لطفان راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام...در ابتدا دادگاه محل اقامت شما صالح به رسیدگی است و چون در سامانه ثنا آدرس بروجن قید گردیده پس دادگاه بروجن صالح می باشد ولی اگر منشا دعوی شما قرارداد باشد دادگاه محل تنظیم قرارداد یا محل انجام تعهد صالح به رسیدگی می باشد بنابراین اگر نسبت به صلاحیت محلی اعتراضی دارید در لایحه واخواهی کتبا قید و به دادگاه اعلام کنید