مشاوره حقوقی رایگان - امکان انقال پرونده مهریه از شهرستان به تهران

با سلام و خسته نباشید
همسر بنده با من ساکن تهران هستیم ولی برای مهریه اقدام کردند و برای یکماه آینده برامون جلسه دادگاه در شهرستان گذاشتند
محل عقد ما هم همون شهرستان بوده
باتوجه به مسافت 1000کیلومتری و احتمال خواستن شهود از ما رفت و آمد و بردن شاهد خیلی سخت میشه برام و کسی رو هم توی اون شهر ندارم

1-امکان انتقال دادگاه هست؟

2- باید حتما دادگاه برم؟اگر نرم چه اتفاقی میفته؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوجه میتواند در محل سکونت خود برای مهریه اقدام نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زوجه آنجا را بعنوان محل وقوع عقد مشخص کرده که البته میتوانس تهران محل اقامت خودش و شما را انتخاب نماید
ایراد شما تاثیری نخواهد داشت