مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام میخواستم بدونم این سایت های شرط بندی که احراز میکنن و باید کارت ملی و همان کارت بانکی رو که باهاش شارژ کرده ارسال کرده مشکل پیش میاد؟
بدلیل اینکه اصلا هیچ اطلاعاتی نداشتم و فرستادم و الان چون نا اگاه بودم ناراحتم
حالا با این حال مشکلی تهدید میکنه منو؟ اینا میگن یک عکس سلفی با کارت ملی و وکارت بانکی و چهره بنداز و ارسال کن منم ارسال کردم و بازم میگم هیچ اخبار منفی درباره این مطلب نشنیده بودم که جدیدا تو اخبار میگن که پیگیری میشه حالا از لحاظ قانونی همچنین عکسی رو میشه باهاش کاری کرد یا نه؟ مثلا پولشویی و حساب باز کردن و غیره..
با تشکر

پاسخ ها :

ارسال تصاویر مدارک به سایت شرط بندی ارسال تصویر سایت شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی