مشاوره حقوقی رایگان - عکس از کارت ملی

سلام خسته نباشید چند روز پیش تو سایت شرط بندی بازی میگردم پول مقدار زیادی بازی میکردم و از من برای احراز هویت میگه باید از کارت بانکی و کارت ملی عکس بگیری و بفرستی ممنون میشم بگید چیکار کنم پولمم تو سایت مونده

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

چنین سایتهایی برای عدم پرداخت و خروج پول از سایت خود بهانه هایی این چنینی میاورند هرچند معلوم نیست که بعد از ارائه مستنداتی که خواسته اند وجهی به شما برگردانده شود جهت اطمینان بیشتر شماره کارت بانکی را ارسال فرمائید که با آن کار نمیکنید و وجه زیادی در آن ندارید تا اگر بخواهد مورد هک قرار گیرد مبلغی در آن نباشد . اغلب این سایتها کلاهبرداری بوده و میبایست دقت لازم را معمول دارید . موفق باشید .