مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

من قرارد رهن و اجاره نوشتم به مبلغ 60 میلیون رهن و یک میلیون و دویست هزار اجاره. بیعانه دادم و حق کمیسیون هم دادم. ولی به دلیل اینکه نتوانستم باقی پول رهن را در موعد مقرر جور کنم قرارداد فسخ کردیم. حالا این کمیسیون که بنده دادم املاک نامیده. قانونش چیه ؟

پاسخ ها :

کمیسیون بنگاه در صورت فسخ قرارداد کمیسیون بنگاه فسخ قرارداد اجاره اجاره