مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با عرض سلام. ما سال پیش با مادرم حدود ساعت 6 بعد ظهر بود که رفته بودیم با ماشین دور بزنیم و اطرف شهر که پارک بود پیاده شدم و من رفتم دستشویی بعد از ما 4 تا جوان با ماشین پیاده شدند و اومدند شیشه های دستشویی رو شکوندند و من با ترس از دستشویی خارج شدم و سوار ماشین شدم. اون ها هم متوجه من شدند و یکی از اون ها با چاقو ماشین ما رو تخریب کرد که ما با ترس از اون محل خارج شدیم و رفتیم پلیس آگاهی. اون ها هم صورتجلسه کردند. در صورتجلسه نوشته بودند که ما هم بودیم اسم من و مامانم بود.
من پلاک ماشین رو برداشته بودم. فردای اون روز رفتیم و شکایت کردیم البته من شکایت نکردم مامان و بابا شکایت کردند وقتی شکایت کردند در برگ ثنا فقط اسم من در توضیحات بود مثل برگ صورتجلسه 3 تا از اون جوان ها رو منع تعقیب دادند ولی اونی که با چاقو زده مجرم شناخته شد. بعد دادگاه تشکیل شد که اون جوان به 21 ماه حبس محکوم شد و 40 ضربه شلاق و بعد در دادگاه تجدید نظر وکیلشون حکمش رو شکوندند شد 6 ماه. بعد چند روز پرس و جو از اجرای احکام مشاور از دادگاه اومد برای خسارت ماشین دیدن و رفتن. بعد چند روز پرس و جو از اجرای احکام گفتن اون 6 ماه هم زندان نمیره فقط خسارت ماشین شما شده 7 میلیون اون رو پرداخت میکنه برای دادگاه. حالا سوال من اینه که لطف کنید جواب بدین . من که نه متهم هستم و نه شکایت کردم فقط اسمم و کد ملی من در صورتجلسه و توضیحات برگ ثنا هست با این که اسمم اون جا هست برای من سوء پیشینه میشه؟ تو رو خدا جواب بدین؟ در توضیحات هست که من هم اون جا بودم حتی کارمند اون اداره ثنا هم گفت چون اون جا بودن باید اسمش درج بشه. الان برای من سابقه شده . اسمم الان در دادگاه ثبت شده؟ لطفا جواب بدید؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
هیچ گونه سو سابقه برای شما منظور نمی شود.