مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام . من الان دوران نامزدی بعد عقد هستم به علت اختلاف با نامزدم قصد طلاق دادنشون رو دارم به صورت یکطرفه. قانونا باید نصف مهریه رو کامل پرداخت کنم که مشکلی ندارم. فقط اینکه میتونم طلاهایی که پدرم برای نامزدم خریدن رو استرداد کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت دوشیزه بودن مهریه نصف است و هم چنین نصف اموال بدست آورده در دوران عقد را باید بدهید و طلاها در صورتی که فروخته نشده و یا تبدیل نشده باشد قابل دریافت است با دادخواست استرداد طلاها (هبه)