مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام
اگر زوج طلاهایی رو طی زندگی مشترک خریده و به امانت به همسرش داده باشه که استفاده کنه و زن ترک منزل کرده و طلاها رو برده ، زوج چجوری میتونه اثبات کنه طلاها امانت بوده نه هبه؟ آیا بدون مدرک فقط با قسم دادن زوجه در دادگاه میتونه اثبات کنه چون زوجه مطلع بوده که طلاها امانت هستند و نمیتونه قسم دروغ بخوره
با چه عنوانی باید از زوجه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیانت در امانت شکایت کنید یک اظهارنامه اول بدهید که طلاها را تحویل دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت که اگر زوج ادعای امانی بودن مال
را دارد باید دلیل کافی برای اثبات آن ارائه دهد در غیر این صورت اصل بر این است که طلا ها متعلق به زوجه است

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اصل بر این است که طلا به صورت هبه داده شده است چرا که طلا برای استفاده خانمها هستش ولی اگر با ادله اثبات دعوی اثبات کند که امانت بوده میتواند شکایت خیانت در امانت تنظیم کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست استرداد طلاجات بدهید و اعلام کنید که امانت بوده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد طلا ها را مطرح نمایید و در دادگاه با معرفی شهود اثبات نمایید که امانت بوده است

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

باسلام. درصورتیکه دلیل وجود داشته باشد می توان شکایت کیفری خیانت در امانت نمود. و اگر هیچ دلیلی نداشته باشید دادخواست با عنوان استرداد طلاهای امانی می توانید در دادگاه تقاضای اتیان سوگند نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در اینگونه موارد دو مورد پیش میاد یکی اینکه اینها امانت بوده است و باید باید مسترد گردد یکی اینکه اینها هبه بوده است اینکه باز حقوقی و ترازوی کدام یک از این موارد سنگین تر است باید بررسی دقیق تری به عمل آید باید وضع زندگی شما را بررسی کنیم و اینکه در چه تاریخی خریداری شده و سپرده شده است خیلی مهم است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

فاکتور هایی که شما طلا را خریداری نموده اید با تنظیم دادخواست خیانت در امانت و اتیان سوگند و ارائه رسید ها میتوایند پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً این اقدام انجام نمی شود که طلا برای زن خریداری شود و در نزد و امانت باشد اما اگردلیلی بر این ادعا دارید می بایست ابتدا یک اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب طرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست استرداد مال امانت یا شکایت خیانت در امانت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می بایست بتواند امانی بودن را اثبات نماید
باید دید نوع َطلا چه بوده است که راه حل متناسب ارائه گردد

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

متاسفانه گاهی زوجه باانکاروجودطلاهادریدخودباعث رددعوامیگردد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بدوا اظهارنامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی برای زوجه ارسال بفرمایید ....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در زندگی مشترک زمانی که انگشتر طلا ، گوشواره طلا ، سینه ریز طلا ، گردن بند طلا و دستبند طلا برای زوجه از سوی زوج تهیه می شود و به طور کلی هنگامی که سرویس کامل طلا یا نیم ست برای زوجه تهیه می شود عرف جامعه می گوید که برای استفاده خانم است . حال اگر مرد با دلایل و مدارکی که در اختیار دارد ثابت کند این استفاده در جهت امانی بودن می باشد و نه در جهت هدیه دادن و هبه ، می تواند از لحاظ حقوقی ، اقدام به استرداد طلاجات کند و از لحاظ کیفری نیز می تواند شکایت خیانت در امانت کند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمندفاكتور خريد و قبوض و شاهداست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام دادخواست استرداد طلاجات مطرح کنید. فاکتور آن و پرداخت وجه آن و شهود و فیلم عروسی قابل استناد است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست استرداد مطرح نمایید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دادخواست بابت امانت بدید. درمورد کاغذخریدطلاها توضیح ندادید.اگر هبه هم کرده باشید قابل رجوع واسترداد است. تماس بگیرید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

شکایت حقوقی استرداد طلا یا
شکایت کیفری خیانت در امانت
با سند یا شاهد و در نهایت قسم میشه اثبات کرد

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

اگر زوج هدایایی را خریده و هبه کرده است و فاکتور خرید آن ها را در اختیار دارد می تواند دادخواست رجوع از هبه و استرداد طلا به طرفیت زوجه تقدیم دادگاه کند. البته به شرط این که هبه معوض نبوده و عین مال هبه داده شده هنوز در مالکیت و اختیار زوجه باشد، قابل استرداد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در اینخصوص اظهارنامه ای ارسال و سپس دادخواست استرداد و یا شکوائیه خیانت در امانت تنظیم نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

براساس شهادت شهود شاید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید