مشاوره حقوقی رایگان - سرویس طلای هدیه شده

با سلام خدمت شما وکلای محترم دادراه. اگه داماد بعد از عقد دائم و پرداخت مهریه به عروس .سرویس طلا برایش هدیه کند. درصورت جدایی زوجین .چه وضعیتی دارد.؟آیا زوج می تواند آن را از زوجه مطالبه نماید؟ یا نه ؟توضیح اینکه این طلا جزو مهریه نمی باشد. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند دادخواست استرداد بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هدایا باقی باشد می‌تواند مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی خاص و اگر عین طلا موجود باشد و اگر طلا به دیگری منتقل نشده باشد و .... قابل استرداد است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر خود آن سرویس طلا موجود باشد می توانید از هبه (هدیه) رجوع کنید اما اگر فروخته باشند یا تبدیل به چیز دیگری شده باشد خیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت وجود عین طلا می تواند در خواست دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم دو حال حاضر دو رویه در این زمینه وجود دارد اول اینکه این سرویس طلا با توجه به ارزش مند بودن قیمت طلا و عرف حکم پس انداز هر دو را داشته و دوم اینکه جزو موارد هبه باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌تواندرجوع نماید زیرا بخشش این طلا عینی ست و رجوع به عین ممکن است مگر اینکه مال موهوبه موجود نباشد و یا سایر شرایط مطابق عقد هبه در قانون مدنی که در این صورت رجوع به طلا متصور نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت وجود فاکتور نزد داماد و وجود اصل طلا دست عروس امکان مطالبه و محکومیت به استرداد وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به عنوان هبه بوده هبه موجود باشد قابل رجوع است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله داماد می تواند سرویس طلا را پس بگیرد. البته اگر موجود باشد و...

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر هبه باشد بله قابل رجوع است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هبه و رجوع از ان شرایط خاص خود را دارد. در صورتی که عین موهوبه به هر دلیلی موجود نباشد رجوع از هبه اثری ندارد .

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام در صورت موجود بودن عین طلا می تواند و الا نمی تواند مطالبه نماید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
اگر عین سرویس وجود داشته باشه میشه دادخواست رجوع از هبه داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هبه در صورت وجود داشتن قابل رجوع است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

میتواند استرداد هدایا را درخواست کند