مشاوره حقوقی رایگان - برای اعسار

با عرض سلام و خسته نباشید بنده 600 میلیون بدهکاری دارم و شش نفر شاکی خصوصی و هم اکنون در زندان هستم از نظر مالی صفر شدم میخواستم ببینم برای اعسار میتونم بگیرم و بیام بیرون قسط بدم و سند ندارم شغلم مکانیک ممنون دوفرزند دارم موندم میشم جواب بدین

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله اعسار از پرداخت محکوم به بدهید پذیرفته میشود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

دادخواست اعسار بدید و به محض پذیرش اعسار از زندان آزاد می شوید