مشاوره حقوقی رایگان - عفو یا بخشش

سلام من به علت قاچاق گوشی برای اولین بار که هیچ سابقه ای دیگری ندارم مبلغ 752000000 تومان جریمه شدم که ان را تبدیل به حبس کردم 15سال بهم دادن که بنده به علت متاهل بودن و دارای یک فرزند دختر و مشکلات مالی چکار کنم ؟باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید در صورت داشتن شرایط تقاضای آزادی مشروط یا نظام نیمه آزادی یا .... را بدهید . تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنم