مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب پدر بعد از فوت برای هزینه های کفن و دفن

سلام پدر من سال 94 فوت کرد و ما بعد از فوت ایشان برای مخارج از حسابش پول برداشت کردیم و تمام مخارج را با فاکتور از حسابشان برداشت کردیم آیا جرمی مرتکب شده ایم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر با توافق وراث باشد خیر. ولی از باب مالیاتی که به وجه نقد تعلق می‌گرفت قضیه متفاوت است

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

چنانچه بقیه وراث در جریان بودند و مدعی نباشند تا حد کفن ودفن و برداشتن ان موردی ندارد البته بهتر بود از طریق قانونی انجام میدادید