مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب متوفی برای هزینه کفن و دفن

سلام
وقت بخیر
پدر من هفته ی پیش فوت کرده و بازنشسته شرکت نفت بودن،هفت ماهی هست که بعد از فوت مادرم،تجدید فراش کرده بود،حالا همسرش اصلا حتی برای خاکسپاری و ... هم نیومد،جواب تلفن هم نمیده،شرکت هم هزینه ی یاد بود و ترحیم رو به حساب همسرش میریزه، هنوز حساب بانکی پدرم بازه،میشه به مقدار هزینه های کفن و دفن ازش برداشت کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر جرم است و مجازات حبس خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نه حق ندارید چرا که این عمل از سوی قانونگذار جرم انگاری شده است و در صورت برداشت از حساب متوفی محکوم خواهید شد در صورت امکان نسبت به هزینه کفن و دفن اقدام کنید و در آینده از ماترک کسر کنید.