مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خدمت وکلای محترم من 21 سال پیش ازدواج کردم 1 فرزند پسر 13 ساله دارم که شوهرم هیچگونه مخارج خودم و فرزندم را پرداخت نمیکند و هر موقع بهش میگفتم برو سر کار خودم و فرزندم را مورد ضرب و شتم قرار میداد و میگفت کار نمیکنم برو خرجیتو از برادرات بگیر یا سرمایه بیار برام بیاد که کار کنم و به پسرم یاد میداد میگفت دزدی کن ناگفته نماند که طی این چندسال اعتیاد نیز دارد و پسرمو مجبور میکنه که برو از مغازه ها برام سیگار نسیه بخر و با خودم هر روز دعوا میکنه و خرج سیگار و موادشو از من میخواد و خودم و فرزندم را تهدید به تهمت زدن به دیگران میکند و میگوید میروم به همه میگویم زنم و فرزندم به شما تهمت میزنند که دروغ میگوید و چند وقت پیش خودش دادخواست طلاق توافقی داده بود و از هم جدا شدیم طلاقمان رجعی بود و حق اعتراض تا سه ماه داشت و بعد از یک ماه دوباره اعتراض کرد و رجوع کرد من هم دوباره دادخواست طلاق دادم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

با توجه به شرایط و اوضاع و احوال و در صورت اثبات شرایط سخت و مشکلات همسرتون امکان وقوع طلاق وجود دارد ، حتما با یک وکیل پرونده را پیش ببرید

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام شما میتونید از باب معتاد بودنش و ضرب وشتم و تهدید کردنش در خواست طلاق بدید

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

شما به علت داشتن اعتیاد همسرتان میتونید دادخواست طلاق مطرح کنید واگه تو کمپ بستری شده مدارک رو از کمپ بگیرید وضمیمه کنید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
دوست عزیزموفقیت درطلاق نیازمندداشتن مدارک کافی است ،تنظیم اظهارنامه برای مطالبه نفقه جناب عالی وفرزندتان ازجمله این موارداست که درصورت عدم پرداخت می توانید بهمراه سایردلیل دادخواست نفقه ارائه دهیدکه اگرنپردازد میتوانیدبرای طلاق اقدام فرمایید(البته این دیدگاه بنده است)