مشاوره حقوقی رایگان - روال قانونی طلاق توافقی

سلام
اگر زن و شوهر مراحل طلاق توافقی را در دادگاه طی کنند و حکم صادر شود آیا لزومی دارد که در مورد بذل تعداد سکه های مهریه از طرف خانم و موافقت طلاق از طرف آقا، به دفتر ثبت اسناد نیز مراجعه شود؟ یا حکم قاضی برای ادعای بعدی کافی است. ممنون

پاسخ ها :

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

سلام ،حکم دادگاه کفایت میکند و با حضور در دفتر طلاق و اجرای حکم مهریه بذل شده میباشد .

یک وکیل

سلام" گزارش اصلاحی دادگاه کفایت می نماید و قطعیست .

یک وکیل

با سلام رای دادگاه کفایت می کند.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.کافی است.یاالله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام حکم دادگاه در این مورد و سایر موارد کافیست

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
حکم دادگاه در اینخصوص کفایت مینماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
در محبت و علاقه شما به ادامه زندگي به شرح مرقوم در سوال شك و شبهه اي بنظر نمي رسد
مهارت هاي زندگي مشترك را فرا بگيريد و زندگي را حفظ نماييد
خانم ها برخي مواقع نيازمند محبت و عشق دو چندان هستند
گاهي تحت تأثير زندگي و اموال سايرين يا حرف و نقل هاي تهمت و افتراي زنانه مي باشند و همواره ميتوان گفت دو پارادايم بين زوجين در حقوق و فلسفه وجودي خانواده ايراني در جريان است :پول مي خواهد كه كام دهد يا محبت مي خواهند كه عشق پرورند:
نخست آن که در حقوق کامجویانه، مفهوم نکاح مساوی و مساوق با تمتع جنسی است لیکن در حقوق عاشقانه مقصود از خانواده، پایبند ‌بودن زن و مرد است به یکدیگر، و مکلف بودن آنان به تربیت فرزندان. دوم آن که زن را در حقوق کامجویانه شیئی و موضوع بهره برداری می شمرند؛ حقوق عاشقانه اما او را چون هدفی برای خود می نگرد. سه دیگر آن که ادبیات حقوق کامجویانه به به‌کارگیری گسترده اصطلاحات استمتاعی شایق است، لیکن حقوق عاشقانه در حفظ عفت کلام خود ساعی است. چهارم آن که حقوق کامجویانه فقط زن را به وفاداری ملزم می‌داند اما در حقوق عاشقانه، زن نیز به جدّ محق است که خواهان پایبندی مرد به خانواده‌اش باشد. پنجم آن که حقوق کامجویانه، به رغم نامش، شهوت را سرسری می‌گیرد لیکن حقوق عاشقانه شهوت را در مقام مهم خود می‌نشاند و آن را همچون ملعبه‌ای نمی‌خواهد.
حال اگر استمرار اين وضع به صلاح نيست براي طلاق توافق نماييد و بخواهيد مهريه را ببخشد تا طلاق دهيد؛ در ضمن با اعسار هيچ موردي اگر اموال نداريد منجر به زندان در شرايط فعلي نمي گردد و در پناه قانون هستيد!
براي مرد خوب و اهل زندگي همواره دختران و زنان نجيب و خوب براي ازدواج فراهم است مدارك خاصي نياز نيست
جلسات بهزيستي و مشاوره و اسناد نكاح و شناسنامه و كارت ملي زوجين و توافق در مهريه و نفقه و جهيزيه و حقوقات مالي و تعيين تكليف فرزندان مشترك و تست بارداري كافي است
#دكتر امين اميني زارع