مشاوره حقوقی رایگان - سند سیم کارت بهره بردار

با سلام و خسته نباشید
همسر بنده سال 90 فوت کردند و بنده دو سال بعد از فوت ایشان سند سیم کارت 912 را به نام خودم کردم الان که قصد فروش سیم کارت را دارم خدمات ارتباطی که سند بنام زدم سند بهره بردار زدن و بابت فروش باید سند قطعی شود با وجود مدارک انحصار ورثه خدمات ارتباطی سند قطعی بنام بنده نمیزند و میگویند سند بهره بردار امکان تغییر سند قطعی ندارد در صورتیکه همراه اول مرکزی از تهران پیگیری کردم و گفتند با مدارک سند قطعی میشود الان من باید چه کاری انجام دهم که خدمات ارتباطی سند بهره بردار با قطعی تبدیل کنند؟

پاسخ ها :

سند سیم کارت بهره بردار انتقال قطعی سند سیم کارت متوفی انتقال سند سیم کارت متوفی سیم کارت متوفی سیم کارت ارثی سیم کارت