مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگران

با سلام بنده 28ماه حضور در جبهه دارم دوران سربازی و کمی اضافه
در شرکت خصوصی زیر مجموعه شرکت صنایع فولاد هستم ایا طرح رسمی شدن به من تعلق میگیره لطفا راهنمای کنید با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.