مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگری

با سلام
ما جمعی از پرسنل پیمانکار شرکت ... خوزستان هستیم که سابقه برخی نفرات به 10 سال هم میرسد و سوالم اینه که ما با ارائه مدارک ایثارگری به شرکت هنوز اقدامی برای هیچ یک از افراد پیمانکار صورت نگرفته و این در حالی است که نفرات قراردادی شرکت در سال گذشته همگی به رسمی تبدیل وضعیت شدن
شرکت هیچگونه جوابی به ما نمیده و به امور ایثارگران استان هم که مراجعه میکنیم جواب سر بالا بهمون میدن
آیا این طرح شامل شرکت ما میشه و میتونیم این قضیه رو پیگیری کنیم؟
ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به موضوع مطروحه نیازمند بررسی دقیق و جامع است و باید به درستی انجام بررسی شود و بعد نظر قطعی داد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله طرح دعوا در دیوان عدالتداداری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق امور ایثارگران پیگیری کنید