مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری

درود بر شما. من پولی دارم و میخوام در جایی سرمایه گذاری کنم. به این صورت که پول رو داده و در طول یک ماه با پول من اون فرد کار صنعتی انجام میده و بعد از یک ماه پول و سود رو یکجا پس میده. میخوام بدونم برای محکم کاری که خدا نکرده پولم از دست نره باید چکار کنم. یعنی چه مستندانی یا سندی یا چک یا سفته ای بگیرم که اگر روزی پول رو بالا کشید بتونم از مراجع قانونی برای پس گرفتن پولم اقدام کنم. با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قرارداد مضاربه و یا مشارکت بنویسید و تضمین نیز بگیرید و شاهد نیز قرارداد را امضا کند برای اطمینان بیشتر این کار را به وکیل واگذار کنید