مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم دادخواست اثاث منزل توسط شوهر را بنمایم شوهرم وسایل کهنه برده خونه کل اثاث کهنه هستن

بنده لیسانسم شوهرم هرچی وسایل فرش و یخچال و تلویزیون تهیه کزده کهنه هستن برای خانه وسایل تهیه نمی کند بنده در6سال 2سال زندگی مشترکی داشتم اوایل خونه پدرم بودم و جهازم هم بردم کمی را مادرش برداشته کمی را هم خودم چون نذاشتن استفاده کنم از طریق دادگاه گرفتم الان چگونه میتوانم دادخواست بدم که وسایل خانه و خود خانه طبق عرف خانواده ام باشد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید مطالبه نفقه و الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت با نظر کارشناس بدهید

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام شمابایددعوای الزام زوج به تهیه مسکن واثاث البیت مطابق شان زوجه طرح کنید