مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تهیه مسکن

سلام
من دادخواست الزام به تهیه مسکن دادم
چقد طول میکشه که از دادگاه خانواده مارو احضار کنن؟
اگر شوهرم به دادگاه نیاد و مسکن تهیه نکند من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد
بستگی به شهر مربوطه دارد و شعبه مربوطه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یکی از دلایل شما برای دریافت حق طلاق و مهریه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش‌بینی نیست
در صورت عدم مراجعه همسرتان می توانید در این خصوص برای مهریه و نفقه اقداماتی انجام دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام طول مدت رسیدگی قابل پیش بینی نیست دلایل خود را مبنی بر عدم تهیه مسکن مثل شهادت شهود ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در اسرع وقت ابلاغ میکردد ودر صورت عدم تهیه مسکن موجبات ترک نففه که مسکن نیز جز ان میباشد فراهم ومی گردد ومقدمه درخواست طلاق خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل پیش بینی نیست پروسه را از طریق ثنای خود پیگیری کنید.باید ببینید دادگاه چه حکمی میدهد اما اصولا تا مسکن تهیه نشده ملزم به تمکین نیستید چرا که اسباب تمکین مهیا نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد منتظر ابلاغ دادگاه باشید.
اگر مسکن تهیه نکند تحت شرایطی می توانید دادخواست طلاق دهید.
مهریه و سایر حقوق مالی خود را نیز می توانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یک هفته
نی توان بابت عسروحرج اقدام نمود باید مشخص شود خواسته شما چیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان قابل پیش بینی نیست اگر شوهرتان حاضر نشود شما میتوانید بر اساسی عدم پرداخت نفقه تحت شرایطی دادخواست طلاق دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان قابل پیش بینی نیست .
اگر منزل تهیه نکرد برای شما حق طلاق ایجاد می شود