مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت یا مستمری قطع پا از تامین اجتماعی و بنیاد جانبازان

سلام من عضو و نیروی کاری یک سازمان وابسته به ستاد کل نیروهای مسلح هستم در ماموریت بر اثر انفجار مین پای من از مچ پا به پایین قطع شد من را بیمه تامیین اجتماعی کرده بودند از اول شروع به کار. سوالم اینه محل کار من بیمه مسئولیت داشت بیمه بی نام من را برای دیه معرفی کردن بیمه دیه پایم را بگیرم و پرونده جانبازی من را فرستادن بنیاد جانبازان تا حقوق بگیر بنیاد بشم البته میگن حقوق اشتغالت هم با بنیاد هست. سوال مهم من اینه ... ایا تامین اجتماعی هم به خاطر از کار افتادگیم غرامت نقص عضو و از کارافتادگی و مستمری میده و سرمایه بیمه. بیمه تامین اجتماعی بودم. حقوق پایه *12*ده سال مستمری میگن سرمایه بیمه میشه. همزمان با مزایای بنیاد از مزایای تامین اجتماعی برخوردارم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط یک غرامت بیمه و یک حقوق بازنشستگی یا مستمری تعلق می گیرد