مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام خدمت وکیلای محترم.
من شهریور 99 برای حمل 29 کیلو تریاک به ده سال محکوم شدم بعد اعتراض هم دوباره ده سال دادن هیچ سابقه ای ندارم یک هفته زندان بودم بعد با وثیقه بیرون اومدم خواستم بدونم چندروز قبل 22 بهمن برم زندان واسه عفو؟ نامه معرفی به زندانم نیومده قبولم میکنن؟ بعد اینکه واسه نوشتن عفو موردی چند روز قبلش باید بنویسم اصلا قبول میکنن که برم توی نوبت. تورو خدا جواب سوالامو بدید ممنوم ازتون

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.برای برخورداری از عفو شما باید حتما در زندان باشید.به اجرای احکام مراجعه کنید و از این طریق به زندان معرفی خواهید شد