مشاوره حقوقی رایگان - شمول عفو رهبری

با سلام و احترام
برادر من برای جاساز 3 کیلو تریاک،ماشینش مصادره و خودش به 3 سال زندان و 18 میلیون تومن جریمه محکوم شده که تا الان 4ماهشو کشیده،قبلا هم سابقه زندان بخاطر بدهی داشته،آره عفو امسال 22 بهمن شامل حالش میشه?
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس زندان پیگیری کنید.
حبس به علت محکومیت مالی سابقه محسوب نمی شود و مشکلی پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق رئیس زندان پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان پذیر است
با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست احکام ایشان مورد بررسی قرار گیرد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام احتمالا شامل ايشان شود از طریق زندان پیگیر باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
در صورت داشتن شرایط ذیل مختومه می‌شود:

الف – عدم مباشرت، مشارکت و معاونت در ارتکاب جرائم مستوجب مجازات محاربه افساد فی‌الارض و بغی؛

ب – عدم ارتکاب جاسوسی به نفع اجانب؛

پ – عدم ارتباط مستقیم با عوامل سرویس‌های اطلاعاتی خارجی؛

ت – عدم ارتکاب قتل و جرح عمدی؛

ث – عدم ارتکاب تخریب و احراق عمده تأسیسات دولتی، نظامی و عمومی؛

ج – عدم عضویت و وابستگی در گروهک‌های معاند و برانداز؛

چ – نداشتن بیش از دو فقره سابقه محکومیت مؤثر کیفری؛

ح – نداشتن شاکی یا مدعی خصوصی یا حسب مورد اعلام رضایت آنان یا جبران ضرر و زیان؛

خ – اظهار ندامت و تعهد کتبی مبنی بر عدم تکرار جرم عمدی مشابه.

و به موضوع زنداني شما نيز عفو معياري تعلق مي يابد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

حبس به جهت محکومیت مالی سوءسابقه محسوب نمی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

عفو رهبری نمی تواند شامل مجازات های قصاص، دیه، و جبران خسارت زیان دیده باشد. زیرا این موارد حق الناس محسوب می شود.

در مجازات های حدود هم عفو رهبری به ندرت وجود دارد و آن هم فقط در موارد خاص با وجود توبه امکان پذیر است برای این امر و دانستن حکم آن لازم است لذا امیدوار باشید انشاله تعلق بگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قاضی زندان پیگیری شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سابقه زندان به علت بدهی جز سابقه کیفری به حساب نمی آید راجع به عفو نیز قاضی ناظر زندان پیگیری نمایید