مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغيه منع تعقيب

سلام وسايل داخل ماشين در تاريخ ٧ تير ٩٧ دزديده شد و شكايت كردم الان در تاريخ ١ مهر ٩٧ ابلاغيه اى تحت عنوان قرار منع تعقيب صادر شده و تا ١٠ روز فرصت اعتراض دارم
اين قرار چرا صادر شده؟ اعتراض من اثرى داره؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر از فرد خاصی شکایت کرده اید چون دلیلی نداشته اید قرار منع تعقیب صادر شده است در واقع همان تبرئه است اگر دلایلی مبنی بر انتساب اتهام سرقت دارید اعتذاض کنید ضمن اینکه فقط 20000 تومان هزینه دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

احتمالا شما دلیل کامل و فانع کننده برای اتهام مذکور به دادسرا ارائه نداده اید که این رای صادر شده.
حق اعتراض دارید. دلیل برای دادگاه بیاورید و سپس اعتراض کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
این قرارمنع تعقیب یعنی یاجرمی واقع نشده یا به علت عدم کفایت ادله وکافی نبودن دلیل صادرشده که معمولا بلحاظ عدم کفایت ادله صادرمیشود اگر ادله ای دارید که ارایه نکرده بودید به پیوست لایحه اعتراض به منع تعقیب به دادگاه ارسال کنید