مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع برگشتن زن

با عرض سلام، من یکسال زن گرفتم، تو این یکسال هیچ مشکلی بین ما نبود تا یک ماه پیش با زنم سر بحث مالی دعوامون شد، و من یه مقدار پول به عنوان خرید لباس به زنم میدادم که زنم گفت کمه و از این حرف ها که منجر به بگو مگو شد و به باباش زنگ زد و باباش اومد در خونه ما و دخترش با نزدیک چهار چمدان وسایل و لباس برد، من سه بار با افراد ریش سفید دنبال زنم رفتم که بهانه های متعددی می گرفت، شش تا النگو فروختی باید بخری، خونه ما باید یکی از واحد های ساختمان بابات نباش بهانه می گرفت، و همیشه میگفت من نمیخوام با تو زندگی کنم، من برام سخت بود این حرف و رفتم خطی که به اسم خودم بود و دست خانمم بود را سوزاندم و خط خانمم را داخل گوش انداخت و تلگرامش آوردم بالا با افراد زیادی چت کرده بود و من داشتم تلگرام چک میکردم که قضیه از این قرار با پسر عموش در ارتباط و حرف ها بدی مینویسن، و عکس رد و بدل میکنن و من از انها هم فیلم گرفتم و عکس الان به خانواده اش در ارتباط گذاشتم که متاسفانه زیر بار نمیرن ناگفته نماند. من قبل از مراسم عروسی از این ماجرا خبر دار شد و حتی پدر زنم و دایی خانم گفتم می‌کشیمش و....من گفتم شما مردانه قسم بخوردید که اگر این ماجرا تکرار شد دست دخترتون بگیرد ببرید خونه خودتان و بدون هیچ چیزی طلاقش میدم و اونا قبولش کردن، الان من شکایت کردم و پرینت تماس و مکالمه را اوردم، و حق با منه، و خواست از پلیس فتا کردم تلگرام خانمم با این شما را چک کن که هنوز جوابی بهم ندادن،
الان سوال من اینست
با اینکه در عرض یک هفته من سه بار رفتم دنبالش آیا تف به این به خانمم تعلق میگیرد
منی که کارگر شهرداری هستم پول ندارم و هیچی از خودم ندارم مهریه را چگونه باهام حساب میکنن، با این دست گل خانمم، آیا طلا و جهیزیه را هم دادگاه به خانمم میده، جهیزیه اینجا رسم پسر میخره
اگر در دادگاه ثابت بشه با پسر عموش رابطه عاشقانه داشتن چه حکمی دارد؟
ممنون میشم جوابش بهم بدین
حتی الان من زنم را میخواهم حتی با خیانتی که بهم کرده

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام مهریه حق زن است و هیچ چیزی حتی اینکه اثبات شود که با کسی زنا کرده و یا رابطه نامشروع داشته است در صورت طلاق باید مهریه اش را بدهی و اگر نداری اعسار بدهید و در خصوص ارتباط نامشروع در صورت اثبات تا 99 ضربه شلاق دارد و اگر اقرار به زنا داشته باشند با شرایطی ممکن است سنگسار شود