مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مهر دهیاری در استشهادیه محلی

سلام
از وکلای زحمت کش اگر امکان داره کامل بیان شود حقیر دهیارم و در مورد یک پرونده برادرم که واقعا عرف محل بر موضوعی هست مهر و امضا کردم زیر استشهایه سه نفر امضا هست و تایید دهیار بعد حکم پرونده حقوقی به نحو طرف دیگر که خسارتش هم پرداخت شده حالا سوال اینجاست شکایت کرده که دهیار از مهر دهیاری سو استفاده کرده و استشهادیه را غیرقانونی به نحو برادرش مهر کرده آیا موضوع قضایی یا اداری هست؟ و اگر قضایی پیش میره به صورتی هست اگر بشه در مورد این تاییدیه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع نیاز به بررسیی دقیق و اطلاعات کامل دارد در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید