مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه محلی

با سلام
خانمی ادعا کرده که من از سایت درج آگهی به منزل ایشان سرک میکشم با استشهادیه محلی و شهادت خواهر خود میتواند مرا در دادگاه محکوم کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هرصورت بار اثبات ادعا بر عهده وی است وشما میتوانید با انکار از خود دفاع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بار اثبات ادعا بررعهده مدعی است می توانید شهود ایشان را جرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتواند ثابت کند و با این موارد ثایت نمیشود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅شخص مدعی باید اثبات کند خواه شما باشید خواه خواهان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال خود را دوباره به صورت دقیق مطرح نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت حضور همسایگان و شهادت انها در دادسرا و یا دادگاه بله قابل اثبات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نامبرده به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شما می توانید موضوع را انکار کنید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...بله در صورت اثبات حکم محکومیت صادر خواهد شد.