مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی طبق ماده 477

باسلام، اینجانب به دلیل اینکه دادگاه خلاف شرع و قانون حکم صادر کرده، اجرای ماده 477 رو دادم ولی قبل اینکه درخواستم به دیوان عالی بره، توی دادگستری کل درخواستم رد میشه، چیکار میتونم بکنم؟ دعوی بر سر تعهد میت بوده، یکی از وراث ادعای خرید ملکی رو از پدرم که فوت کرده رو با مبایعه نامه داده. بعد از مراحل کارشناسی که اختلاف نظر هم داشتن، دادگاه رأی به الزام تنظیم سند کرده، ولی با وجود درخواست سوگند استظهاری از جانب بنده این کار صورت نگرفته، آیا بازم میتونم درخواست ماده 477 رو بدم؟ لطفا راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر ازطریق این ماده دیگر نمی‌توانید کاری کنید

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

اگر درخواست اعاده دادرسی رد شده دیگه در این پرونده کاری نمیتونید بکنید ، با مدارک به وکیل دادگستری مراجعه کنید شاید راهکار قانونی برای طرح پرونده دیگری باشد .

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ادهعای خلاف شرع وقلنون بودن رای صادره بایدبموجب قانون اثبات شودومرجع ذیربط پیش ازهرچیزواردبودن یانبودن این ادعارابررسی کرده ودرصورت واردنبودن اعتراض راردمی کند! درصورت اختلاف بین کارشناسان نظرانان نمیتواندنلاک ومبنای رای قرارگیر ،بنظ می رسداجماع بین کارشناسان محقق شده است