مشاوره حقوقی رایگان - صدمه در محل کار

با سلام بنده 18 آذر امسال در یک کارخانه در حال ساخت، مشغول کار بنایی بودم که به علت سرخوردن (لیزخوردن) به زمین میخورم و در این حین به روی مچ پای خودم افتاده که باعث شکستگی مچ پای راستم و همچنین پارگی ربات های پا و نیز پیچ خوردگی تاندوم پایم شد برای درمان به دکتر مراجعه کردم مجبور به عمل جراحی شدم که 2 پلاتین تو پام گذاشتند و درحال حاضر پام تو گچه و دکتر حداقل 3 ماه استراحت برام نوشته.
سوال: روز عمل صاحب کارخانه اسم بنده رو به گفته خودشان در لیست بیمه رد کرده حالا بنده از چه طریقی باید شروع به طرح شکوائیه نمایم (خود صاحبکار میگه من ساختمان و بیمه کردم شما برین شکایت کنین از بیمه پولتون رو بگیرین)
آیا من که خودم روی زمین اینجور افتادم بیمه بهم چیزی میده به عنوان دیه بابت این مدت بیکاری ، هزینه ها و خسارت جانی. در ضمن بنده هنوز شکایتی نکردم به علت عدم توانایی حرکت کردن، تا چه زمان فرصت برای شکایت کردن دارم.
با تشکر از شما لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کارشناسان اداره کار بررسی میکنند و مقصر حادثه رو و درصد تقصیر رو مشخص میکنند اما شما باید از کارفرما شکایت کنید نه از بیمه و فرصت شکایت شما محدود به زمان خاصی نیست اما برای بررسی و معایینه دقیق پزشکی قانونی بهتر هست که زودتر مراجعه کنید اگر خودتان نمیتوانید بهتره که از وکیل کمک بگیرید