مشاوره حقوقی رایگان - برگه سبز و انتقال سند

با عرض سلام
بنده چند وقته یه تراکتور از شمال خریدم در بنگاه قولنامه کردم کارت و بیمه نامه دست منه برگه سبز دست فروشندس و سند هم به اسم یکی دیگه است. چند بار زنگ زدم برای انتقال سند ولی جواب ندادن در ضمن فروشنده صاحب بنگاه هست .
برای انتقال سند باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

با ارائه ی مبایعه نامه از طریق دفاتر خدمات قضایی از فروشنده و صاحب سند برای الزام به تنظیم سند طرح دعواکنید